Family Motors

Trelleborg

Serviceerbjudanden

SERVICEERBJUDANDEN

Här hittar du våra aktuella serviceerbjudanden.Fastpris på service hos Peugeot

Nu gör vi på Peugeot det ännu lättare för dig att ta del av vår service – för din trygghet och bekvämlighet. Det ska aldrig vara krångligt att få prisvärd service hos oss på Peugeot. Därför erbjuder vi nu fastpris på utvalda servicetjänster – så att du omedelbart vet vad som ingår i din service och till vilket pris.

På Peugeot har vi alltid din trygghet i åtanke när vi tar hand om din bil. Våra servicetekniker är specialutbildade på Peugeot och har de rätta verktygen för att ge dig bästa möjliga hjälp. Våra olika serviceerbjudanden är specifikt framtagna för din Peugeot så att den kan fortsätta att fungera så bra som möjligt även framöver.

LÄS MER OM FASTPRIS OCH SE PRISERNA

BOKA SERVICEDags för vinterdäck - vi hjälper dig med hjulbytet

Vintern närmar sig och vi går mot kallare tider. Nu är det dags att boka tid för hjulskifte - så att din Peugeot är fullt redo även när kylan och halkan slår till.

Boka tid hos din närmaste auktoriserade Peugeot-verkstad så byter vi nu dina hjul för endast 299 kr. Då vet du att våra Peugeotutbildade tekniker ser till att hjulbytet genomförs snabbt, smidigt och på rätt vis.

Välkommen att boka tid i verkstaden eller online.

BOKA SERVICE